2011.04.24.
ORCZY KALANDPARKBAN A CSAPATTAL

Egyesületünk lehetőséget kapott egy nagyon izgalmas programra, ahol három napon keresztül délelőttönként 30 fős csoportokban birkózhattunk meg a Kalandpark akadályaival.

Ez a park, tavaly nyitott meg, így sokan közülünk, most jártak itt először. Voltak, akik az ország szinte összes kalandparkjába tiszteletüket tették már, így nagy volt az elvárás az Orczy Kalandparkkal szemben. A kalandpark vezetősége nagyon kedvesen fogadott minket és mindent elkövettek, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Azt hiszem, ezt sikerült elérnünk. Míg a gyerkőcök azzal voltak elfoglalva, hogy az akadályokon zökkenőmentesen átmenjenek, addig a szülők az előtérben elhelyezett nagyon kényelmes babzsákokba vetették magukat és csak egyszerűen élvezték a napsütést.

Természetesen volt egy-két kalandvágyó apuka is, akik felvették a harcot, az előttük álló nagyon komoly akadályokkal. Összességében mindenki nagyon élvezte a délelőttöket, ki a fák közötti sétálást, az akadályok sikeres átlépését. A felnőttek pedig azt élvezték, hogy olyan szituációban voltak, amiben, az adrenalin egy picit feljebb szökhetett, mint általában a szürke hétköznapokban.


hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza