2016.02.26.
FARSANGI  BULI

Február végén rendeztük meg a mára már hagyományossá vált Takara Sportegyesület farsangi buliját, a helyszínt a Számítástechnikai Általános Iskola adta.
Sajnos a betegségek miatt, néhányan nem tudtak eljönni, de így is teltházas volt a buli.  Külön öröm volt számunkra, hogy szinte mindenki jelmezben volt, és ötletesebbnél ötletesebb jelmezekben jelentek meg a gyerekek.  Néhányukat alig ismertük fel.

Elindult a zene, közben beszélgettek, vagy a jelmeznek megfelelő szerepet vették fel és játszottak. A nagyobbak, elkezdtek táncolni és szépen –lassan bevonták a kicsiket is. Fél óra elteltével már mindenki a táncparketten volt és sorra kérték az est DJ-étől, Bécitől a mai slágereket. Több kedvencük is volt, néhányat meg is hallgattunk 3-4-szer az est folyamán. Mikor láttuk, hogy már eleget táncoltak, rögtön utána kezdetét vette a jelmez verseny. Mindenki egyesével bemutatkozott a 6 tagú zsűritagnak, néhányan versben szedve mondták el, kinek a bőrébe bújtak aznap este. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, de végül meghozta a döntését, és kihirdette az eredményeket, amit arany, ezüst és bronzérmekkel jutalmazott.

Folytatódhatott a tánc, amit a Limbo verseny követett. Ez az a tánc, ami kicsiket, nagyokat, kortól függetlenül, azonnal lázba hoz. Olyan érzésünk volt, hogy ezt soha nem unják meg, de végül meg lett az est Limbo királya és királynője.

Majd következett a puding evés, aminek nagyon örültek, bár nem volt könnyű dolga, annak, aki gyorsan megakarta etetni a másikat.  De végül mindenkinek sikerült.  Ezután már csak kevés idő volt hátra a buli végéig, akik még ott voltak kihasználták az utolsó pillanatokat is végig együtt táncoltak, énekeltek.

Reméljük, mindenki jól érezte magát az este folyamán!

Köszönjük a segítséget a terem be-és elpakolásánál, valamint köszönjük a segítségét Anettnek, aki egész este a gyerekek éhségét és szomját oltotta.


hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza