hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2020.03.16.
KARATÉN, OTTHON KARATE

2020.03.13-án a Magyarország kormányának döntése alapján, vészhelyzetet rendeltek el, aminek az volt a következménye, hogy bezártak az iskolák, és szinte minden létesítmény, különféle szabályok szerint kellett elkezdenünk élni.

A mindenki számára fura és talán egy kicsit rémisztő helyzeten megpróbáltunk gyorsan felülkerekedni, összeállítottuk a programot, hogy mi alapján próbáljuk egyben tartani csapatunkat. Fontos volt számunkra, hogy maradjunk kapcsoltban kis csapatunk tagjaival, és együtt túljutni ezen az új és mindenki számára emberpróbáló időszakon. 10 héten keresztül minden hétfőn, szerdán, pénteken online kereteken belül tartottuk a karate edzéseket, kedden-csütörtökön pedig Zala Gyuri küldte az érdekesebbnél érdekesebb erőnléti edzéseket.

2020. májusában elkezdtek jönni a várva várt hírek, hogy szabadban már lehet edzéseket tartani, kisebb létszámokban. Így szépen lassan elkezdtük a szabadtéri edzéseinket, majd bejelentették, hogy június második felében már lehet ott alvós táborokat is tartani.
Így biztossá vált, hogy haladó Gojus tanítványaink részt tudnak venni, a szokásos szolnoki táborban illetve elkezdhettük megszervezni az augusztusi bátonyterenyei tábort.

Ez az időszak mindenki számára nagyon tanulságos volt, de ami a legfontosabb, hogy egészségileg rendben átvészeltük.

Köszönjük, hogy ebben a nem túl szokványos időben is velünk voltatok és reméljük mindenkivel találkozunk legkésőbb szeptemberben.

 


 

 


vissza