2011.02.23.
NYÁRI KARATE EDZŐTÁBOR

Ezzel a rendezvénnyel a leghatékonyabb tanulást tudjuk nyújtani a résztvevőknek, azonkívül a legjobb csapatformáló is. Téged is várunk, hogy sok szép új élménnyel gazdagodhass!

Idén is szervezünk nyári edzőtábort, ahol az éves munkánkat összefoglalhatjuk és ez a tábor továbbképzési lehetőséget jelent. Ezenkívül a tanítványainknak is lehetősége nyílik arra, hogy jobban megismerjék egymást és több időt töltsenek el barátaik társaságában, közösen átélve olyan edzéseket, programokat, kalandokat amiket hétköznaponként a mindennapi tanulások és beütemezett napok mellett nehezebben tudnánk megtenni.

tábor időpontja: 2011. június 20 – 25. (6 nap, 5 éjszaka)

helyszín: VELENCEI GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGI ÜDÜLŐ
2481 Velence, Széchenyi u. 15.

szállás: faházakban

találkozó: 2011. június 20. hétfő, 10 óra a táborban

távozás: 2011. június 25. szombat 13 óra a táborból

utazás: egyénileg

Amennyiben elég jelentkező van, akkor busszal utazik a csapat, ennek a költsége kb. 3500 Ft. Aki igényt tart a buszos leutazásra, kérem jelezze felénk április 10-ig, hogy a buszt le tudjam foglalni. A helyet feliratkozás sorrendjében tudjuk fenntartani.

szükséges felszerelés: edző cipő, melegítő, tisztasági felszerelés, papucs, fürdőruha, fehérnemű, 2 db törölköző, póló, kullancs és szúnyog elleni szer, naptej, zseblámpa, kulacs, egyéb ruházat és dolgok igény szerint. Karate ruha és védőfelszerelés, az edzések letatamizott teremben és a szabadban is lesznek. Hálózsák vagy ágyneműhuzat!

programok: napi kettő karate edzés, valamint ügyességi és csapatépítő játékok, foci, számháború, kosárlabda, vetélkedők, fürdőzés, társasjátékok, kézműves foglalkozás stb. Övvizsga és utolsó este buli.

övvizsga: A táborban péntek délután tartjuk az övvizsgát, amit a szülők megnézhetnek.

Azoknak a szülőknek akiknek kedvük van a tábor utolsó estéjét velünk tölteni, lehetőségük van erre. A szombati napot úgy tervezzük, hogy minden szülő már délelőtt megérkezhet a táborba és az utolsó fél napot azt közös programokkal együtt töltenénk el.

hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza