2011.04.15.
NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOR

Idén július 4-től augusztus 19-ig, heti turnusokban szervezünk tábort a gyerekeknek sok-sok érdekes programmal. Ide nem kizárólag karatés tanítványainkat várjuk, részt vehetnek külsős gyerekek is. Helyszín a Jókai Mór Általános Iskola, melynek címe Bp. XIV. ker. Erzsébet Királyné útja 35.

A gyerekeket heti turnusokban, munkanapokon várjuk reggel 7.00 órától 17.00 óráig.

Sok-sok érdekes programunk van: heti négy alaklommal úszás és strandolás, önvédelmi oktatás, íjászkodás, heti kétszer angol óra, kézműves foglalkozás, ahol gyöngyöt fűzünk, gyöngyfigurákat készítünk, gipszet festünk, gyurmázunk, képet készítünk Hama gyöngyből, valamint az iskola udvarán számháborúzunk, csapatoknak akadályversenyt és nyomkövetős vetélkedőt szervezünk, ezenkívül focizunk, kosárlabdázunk. Rossz idő esetén a tornateremben hatalmas kidobós csaták zajlanak illetve a rengeteg társasjáték és csapatépítő játékokkal színesítjük napjainkat.

Az előző évekhez képest van néhány újdonság amivel készülünk. Szerda délelőttönként külön busszal megyünk egy külsős programra, ami azt jelenti, hogy a reggeli után egyből indulunk az Orczy Kalandparkba vagy a Csodák Palotájába vagy az Elevenparkba. Az hogy melyik héten hova megyünk, az függ az időjárástól és a résztvevő gyerekek korosztályától.

Részvételi díj 19.500 Ft, ami tartalmazza a napi háromszori étkezést, a strandolást, angol oktatást, ajándék pólót, foglalkozások és külön programok árát. Jelentkezni a tárgy hetet megelőző szerdán és csütörtökön délelőtt 7.00-8.30-ig, valamint délután 15.00- 17.00 óra között a helyszínen. Az első hétre jelentkezőket telefonon várjuk, a befizetés pedig a tábor első napján július 4-én reggel.

Érdeklődni lehet 06-20-399-6572-es és a 06-30-203-4008-as telefonszámon!


hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza