2011.04.18.
CSALÁDI HÉTVÉGE VERŐCÉN

Egy hosszú hétvégét töltöttünk Verőcén a Csattogó-völgyi táborban, ahova nem csak a versenyző gyerekekkel utaztunk el, hanem velünk tartottak a szülők is. Szerencsére az időjárás sokkal kegyesebb volt hozzánk, mint a tavalyi évben, amikor csónakázni tudtunk a házaktól az ebédlőig.
Pénteken délután érkeztünk a táborba, ahol az újak gyorsan megismerkedtek a hellyel, a régebbiek pedig birtokba vették a már jól megszokott terepet. Szombaton a gyerekek készültek egy kis műsorral nekünk, amit bemutattak a nagyszínpadon. Délután az erdei kisvasúttal elmentünk a Király rétre, majd vacsora után elkezdtünk készülődni az esti tábortűzhöz. Vasárnap délelőtt a füves focipályán került sor a gyerekek felnőttek elleni meccsére, és bár a gyerekek szinte egész hétvégén gyakoroltak és csapatukat erősítette Bea is, mégis szoros küzdelemben, de a felnőttek nyertek.

Összefoglalva egy jó kis hétvégét töltöttünk együtt, mindenki megtalálhatta a számára kikapcsolódást jelentő programokat, volt akinek ezt a tollasozás jelentette, voltak akik fociztak, kosaraztak, esetleg Mafi és Bodza kutyust kergették vagy csak töltődtek D vitaminnal.


hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza