2012.02.21.
NYÁRI  EDZŐTÁBOR  KIÍRÁS

Idén is szervezünk nyári edzőtábort, itt a tanítványainknak lehetősége nyílik arra, hogy jobban megismerjék egymást és több időt töltsenek el barátaik társaságában, közösen átélve olyan edzéseket, programokat, kalandokat amiket hétköznaponként a mindennapi tanulások és beütemezett napok mellett nehezebben tudnánk megtenni.

tábor időpontja:  2012. június 25 – 30. (6 nap, 5 éjszaka)

helyszín:  VELENCEI GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGI ÜDÜLŐ
2481 Velence, Széchenyi u. 15

tábor díja: 29.500 Ft, ami tartalmazza a szállást, étkezést, hétfőn a táborba utazás költségét, edzéseket és a programok díját.      
Az előleg 10.000 Ft, amit kérünk március 20-ig befizetni szíveskedjenek! A fennmaradó összeget két részletben lehet befizetni, április 20-ig 10.000 Ft-ot és május 20-ig 9.500 Ft-ot.
Akinek szükséges, annak lehetősége van a XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal Szociális Osztályáról táborozási támogatást igényelni. Az adatlap a Béke téren szerezhető be, ami az egyesület ajánlásával igényelhető.

szállás: faházakban

találkozó: 2012. június 25. hétfő, 8.00 óra a Budapest, XIII. kerület Gyöngyösi sétány 7., a Számítástechnikai Általános Iskola elől.

távozás: 2012. június 30. szombat 11 óra a táborból.

utazás: Hétfőn reggel külön busszal utazik a csapat a Budapestről a velencei táborba, ennek a költségét a tábori díj tartalmazza.
Szombaton a hazautazás az egyénileg történik, mindenkiért a táborba kell jönni.

programok: napi kettő karate edzés, valamint ügyességi és csapatépítő játékok, foci, számháború, kosárlabda, vetélkedők, fürdőzés, társasjátékok, kézműves foglalkozás, éjszakai cukorka keresés,  stb. Övvizsga és buli.
A táborban megismertetjük a gyerekekkel a karate történetét, különböző játékos feladatokon keresztül.

övvizsga: A táborban tartunk övvizsgát, ennek a pontos időpontját a későbbiekben jelezzük felétek.

A tábor díja nem tartalmazza a vizsga árát!

Bővebb információt a tábor előtti szülői értekezleten adunk, de addig is érdeklődhettek Nálunk!


hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza