2016.08.27.
ALAPOZÓ EDZŐTÁBOR

Egyhetes edzőtáborunk elsősorban versenyzői csoportunknak szólt. 20 fős kis csapatunknak tökéletes helyszínnek bizonyult a Kétbodonyban található Bakancsos Turistaszálló.  Gyönyörű hely, szuper csapat, minden ideális volt egy jó tábor lebonyolításához.

Ennek az egy hétnek a fő célja, hogy a gyerekekkel az augusztus elején megkezdett alapozást folytassuk, illetve karate technikáikat elkezdjük élesíteni, vissza szokjunk a kumite világába.

Ebben a táborban csak az edzés időpontok voltak meghatározva, a szabadidőben mindenki azt csinált, amihez kedve volt.  Az első 2-3 nap megállás nélküli mozgással telt a gyerekeknél, az utolsó 2 napban a fáradtság miatt már némi pihenőt is beiktattak az edzések között.

Napi 3 edzést tartottunk, reggel futás, erősítés, délben a karate technikák pontosításán volt a hangsúly, a délutáni edzésen pedig szituációs feladatok gyakorlása volt az edzéstervben.

A sok edzés ellenére nagyon jó hangulat volt végig a táborban, jól edzettek, amire szükség is volt, hiszen hamarosan, szeptember 10-én Zágrábban lesz az első versenyünk


hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza