2018.06.18-22.
TATA KIS TÁBOR

2018.06.18-22-ig tartottuk kis táborunkat, melynek, mint már sokszor, most is Tata adott otthont.  Idén először, 3 csoportba osztottuk csapatunkat, a nagy létszámra való tekintettel.

Ebbe a táborba mentek a kis óvodásaink, meg az 1-4. osztályos kisiskolásaink. A felsős és középiskolás tanítványainkat augusztusban visszük Bátonyterenyére. Szükségesnek láttuk, a 3- felé osztást, mert így kapja meg minden generációnk a megfelelő figyelmet Tőlünk. A kis táborba, összesen 100-an vettünk részt egyesületünkből. Fontosnak tartjuk, hogy sokan jöjjenek el a kezdőbb tanítványaink közül is, mert ilyen körülmények között ismerjük meg egymást igazán. Különböző szituációk, játékok, „késztetik” őket arra, hogy akár számukra ismeretlen csapattársakkal is kapcsolatot alakítsanak ki. 

Ennek a tábornak a fő célja, hogy érezzék nagyon jól magukat, másodlagos célja a karate. Napi 1 edzésük volt, ezt is próbáltuk érdekessé tenni, olyan feladatokat gyakoroltatni, ami újdonság volt számukra. Nagyon sok csapatjáték, foci, kosárlabda, számháború, sor verseny, akadálypálya volt, melyet együtt kellett megoldaniuk. Akik a kézműveskedésben szerettek volna kiteljesedni, nekik lehetőségük volt gipszet festeni, hamázni, gyöngyöt fűzni.  És hát nem feledkezhetünk meg az elmaradhatatlan nyitó és záró buliról sem J A nyitó buli, mindig visszafogottabb, még nem mernek annyian táncolni, de a záró bulinál már szinte könyörögni kell nekik, hogy hagyjuk abba a zenét. Reméljük mindenki nagyon jól érezte magát, senki nem akart haza menni, ami mindenképp biztató volt.

hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza