2010.11.22.
X. KODOMO KUPA UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG

2010.11.21-én került megrendezésre a X. Kodomo kupa, aminek a Takara és az Ac-Sinus Sportegyesület voltak a házigazdái. A rendezvényen, több mint 500 versenyző mérhette össze tudását.

Ez a verseny nagyon jó azoknak a kis karatékáknak, akik nem rég kezdtek el karatézni, vagy még nem rendelkeznek megfelelő rutinnal. A versenyszervezők külön figyelmet fordítanak az egész kicsikre. Úgy rakják össze a csoportokat, hogy mindenki éremmel és egy kis ajándékkal távozzon, aminek meg is van a hatása, mert mindenki nagyon boldogan hagyja el a tatami szélét.

Mi edzők is nagyon örülünk ennek, hiszen a gyerekek egész sokáig lubickolnak a boldogságukban, ami meg is látszik rajtuk az edzésen. Még keményebben edzenek, mint eddig és már kérdezik, hogy mikor mehetnek a következő versenyre. Olyan motivációt kapnak, amit mi nehezen tudunk megadni nekik a hétköznapokban.

A TAKARA és a HANAMI SPORTEGYESÜLET, összesen 25 versenyzővel képviseltette magát. Azt hiszem méltán lehetünk büszkék mi is és a szülők is a gyerekekre, hiszen nagyon hősiesen kiálltak és megharcoltak az érmekért.

Gyermekeink az alábbi eredményeket érték el:

Shikodachi versenyszámban Tóth Zsófi, Jámbor Patrícia, Kiss Zsófia és Kapolyi Dömötör aranyérmet nyertek. A dobogó második fokára Borbély Bence, Mezei Noel, Sebők Áron, Majer Levente, Markó Dániel és Kapolyi Bendegúz állhatott. 3. helyezést ért el Keller Márton, Gut Csanád Koppány, Szécsi Marcell, Kapolyi Baltazár és Bán Szabó Áron.

Szivacs kumite versenyszámban Tóth Zsófi, Jámbor Patrícia és Majer Levente 1. helyezést értek el.

Kis Flóra, Kiss Zsófia, Borbély Bence, Keller Márton, Szécsi Marcell, Gut Csanád Koppány, Bán Szabó Áron és Markó Dani ezüstérmet nyertek. Kapolyi Dömötör, Mezei Noel, Sebők Áron és Kapolyi Baltazár 3. helyezést szereztek.

Katában Kis Flóra a dobogó legfelső fokára állhatott, Horváth Bence pedig bronzérmet nyert.

Kumite versenyszámban Tóth László és Keszler Benjamin 1. helyezést értek el, Kutas Béla ezüstérmet, Keszler Ábel pedig bronzérmet nyert.

Külön szeretnénk kiemelni Sugár Mártont valamint Keszler Ábelt. Marci az első meccsén nagyon megilletődve küzdött és sajnos kikapott. Ellenfele döntőbe jutott így volt lehetősége küzdeni a bronzéremért. Azt kértem tőle, hogy álljon oda és harcoljon. Nagyon örültem neki, mert eleget tett kérésemnek, és harcolt mint egy oroszlán. Sikerült nagyon szép pontokat szereznie, de Sajnos enne ellenére kikapott. Jó volt nézni, ahogy küzdött. Ugyanezt tudjuk elmondani Ábelről, akinek a bronz meccset sikerült győzelemmel zárnia.

Gratulálunk a versenyzőknek, köszönjük a szülők szurkolását!

hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza