2011.03.02.
BUDAPEST TATAMI KUPA

A 12. alkalommal szerveztük meg ezt a Nemzetközi karate bajnokságot Budaörsön az AC-Sinus Harcművészeti Sportegyesülettel. A versenyen a 7-től 21 éves korig mérkőzhettek meg egymással a karatékák.

Új helyszínt találtunk a versenyünknek, ami azt gondolom minden igényt kielégített. 6 küzdőtéren folytak a küzdelmek, külön helységben melegíthettek a felkészülők és a nézők is kényelmesen és kulturált környezetben élvezhették az eseményeket. A több mint 50 klub 550 versenyzője küzdött meg, nem csak hazai, hanem horvát, szlovák, ukrán, román, szerb, bosnyák és cseh versenyzőkkel az érmekért és kupákért.

Bővítettük a kategóriákat is, így az egyéni versenyszámokon kívül, csapat katában és csapat kumitében is folytak a harcok. Díszvendégeink a magyar karate európa és világbajnoki helyezettjei, Tóth Beatrix, Lassingleitner Fruzsina és Metzger Sandra, valamint Dr. Mészáros János a Magyar Karate Szövetség elnöke, Börzsei Károly, Oravecz Ákos, Jurca Iván, Székely Sándor, Balogh Fruzsina, Horváth Gábor adták át a helyezetteknek a díjakat.

A legeredményesebb csapat kumite magyar helyezettjei az Orczy Kalandparkba nyertek belépőjegyeket. A Tatami Team vándorkupáját a Belgrade Karate Klub vihette haza, mint a verseny legeredményesebb csapata.

Köszönjük a támogatóink valamint a szervezők segítségét , akik nélkül nem sikerült volna ennyire gördülékenyen lebonyolítani ezt a mára magas színvonalúnak tartott rendezvényt.

hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza