hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2011.12.05.
ÜRÖM KUPA EREDMÉNYEI

Csapatunk hétvégén Ürömön, a 2011/12-es év IKGA Goju-kai Karate Országos Bajnokság első fordulóján vett részt. Összesen 8 arany, 7 ezüst és 18 bronzérmet nyertünk, amivel a verseny csapatok közötti rangsorában a harmadik helyen végeztünk!

Ez a verseny különösen izgalmas és fontos volt nekünk is, ugyanis itt mutatkoztunk be először az új csapatmelegítőnkbe. Aki csak megkapta, büszkén vette fel, mi pedig annál is büszkébben néztük őket. Azt gondolom, mindenkinek sokat jelentett, hogy együtt melegített be a csapat, majd egységesen álltak a tatamik mellett és a leghangosabban a csarnokba szurkoltak egymásnak. Mi különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a mi csapatunkban mindenki egyenrangúnak és ugyanolyan fontosnak érezze magát. Azt hiszem, ezt már most megértette mindenki, és ennek megfelelően, szurkoltak, majd örültek egymás sikereinek. Ugyan még mindig az építkezés legelején tartunk, de az ilyen napok, és események, mint amilyen ez a verseny is volt, adja meg nekünk azt a motivációt, ami nem enged visszavenni a lendületünkből.

A verseny a Kihon kategóriával kezdődött, ahol két versenyzőink állt tatamira és mindketten nagyon szépen helyt álltak életük első versenyén, így Losonczy Gábor ezüst, és Nagy Dominik bronzérmet nyert.

Majd következtek a kata kategóriák, ahol szintén nagyon szép eredményeket értünk el, Dénes András, Rákoskerti Gyuri és Tóth Zsófi első helyen, Keszler Benjámin, Kondacs Noémi, Szoboszlai Richárd második helyen, és Keszler Ábel, Kiss Zsófia, Kutas Béla, Ráthonyi Lili és Zala Nóri a harmadik helyen végeztek.

Az egyéni katák után a családi katákkal folytatódott a verseny, ahol a gyermek-szülő kategóriában, Horpáczky Kriszti és Szoboszlai Ricsi arany, és Ivony Anita és Valkó Bence, valamint Rákoskerti Gyuri és Regenye András bronzérmet szereztek. A gyermek-szülő családi katában volt egy amatőr kategória is, ahol Hajdú Mihály és Hajdú Zsombor harmadik helyezést értek el. A családi katában a testvér kategóriában Boncz Bernadett és Boncz Tünde aranyérmet, Keszler Ábel és Keszler Áron bronzérmet szereztek.

Egyéni kumite kategóriákban is eredményesen szerepeltek versenyzőink. Első helyezést ért el Keszler Benő, Misefay Péter és Tóth Zsófia, második helyen végzett Keszler Ábel, Kondacs Noémi és Turi Daniella, harmadik helyezett lett Boncz Bernadett, Boncz Tünde, Dénes András, Kondacs Attila, Kutas Béla, Ráthonyi Lili, Fehér Edvárd és Sugár Márton.

Gratulálunk azoknak, akik részt vettek a versenyen, hiszen akiknek most nem sikerült a dobogóra állni, azok is nagyon szépen helyt álltak ezen a napon és biztosak vagyunk benne, hogy legközelebb még eredményesebbek lesznek!

Gratulálunk Oroszki Daninak, aki kata és kumite kategóriában is a dobogó tetejére állhatott, valamint Oroszki Marcinak, aki kumitében második helyezést ért el, valamint a fiúk testvér kata versenyszámban szerzett ezüstérméhez.

 

 


vissza