hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2011.05.05.
HARCOSTÁRSAK KUPÁJA

Meghívást kaptunk egy újabb barátságos megmérettetésre, ahol ezúttal a Kai- Sei csapata látott vendégül minket. Mivel ezen a hétvégén 2 verseny is volt, ezért csak a legelszántabbakkal utaztunk Tökölre.
A verseny érdekessége az volt, hogy a haladók korosztályában mindenkinek kötelezően indulnia kellett katában és kumitében is. Ugyanazzal az ellenféllel kellett kumitézni akivel, előzőleg katázott. Ez már önmagában is elég nehéz volt, de még tudták fokozni azzal, hogy aki a katát nyerte, az a versenyző küzdelemben 2 pont előnyt kapott. Sajnos ez a rendszer csak bizonyos versenyzőtípusoknak kedvez, és hát a mi gyerkőceink nem tartoznak ebbe a csoportba. Bár volt 1-2 biztatató megmozdulásuk, az eredmény az érmeket tekintve most nem volt mérvadó.
Akit azért mindenképp kiemelnék csapatunk kis hölgy tagja a 8 éves Tóth Zsófi. Zsófi az utóbbi időben versenyről-versenyre fejlődést mutat. Most is volt olyan megmozdulása, amit tét helyzetben még nem láthattunk tőle. Reni utasításait végig betartva sok pontot szerezve, összetettben 3. helyezést ért el, így Ő átvehette a jól megérdemelt bronzérmet.
A fiúknál Tóth Laci állhatott a dobogó harmadik fokára.

A napot, kis csapatunkkal, kedvenc halasunknál zártuk ahol állítólag a világ legjobb sült hala kapható. A hal most is nagyon finom volt, így végül a napot, pozitív élményekkel zártuk :-)


 

 


vissza