hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2014.
HUNGARIAN TATAMI KARATE CUP

Immáron 18. alkalommal rendezték meg Magyarország egyik legnagyobb nemzetközi karate versenyét. Nyugodt szívvel állíthatom ezt, hiszen, rekordnevezés érkezett, idén több mint 12 országból 81 klub több mint 800 versenyzővel.
A verseny ismét nagyon jól szervezett, nyugodt lefolyású volt. Ez a verseny nagyon közel áll hozzám, ilyenkor 2 dologért izgulok. Az egyik a versenyzőink, a másik pedig Reni, hiszen ő az egyik főszervezője a versenynek. Most már nyugodtan leírhatom, hogy minden rendben ment, a verseny gond nélkül lezajlott, magas színvonalú szervezéssel, magas színvonalú versenyzőkkel. 

Zsófi, Levi, Áron, Gyurka lépett tatamira ezen a napon.  Tudtuk, hogy az idei szezonban ez lesz a legnehezebb verseny a gyerkőcöknek, amire most felkészítettük őket valamennyire. Nem szerettük volna, ha csalódás éri őket, amit nem tudnak később kezelni.  Szerencsére a verseny jól alakult, mindenki hozzáállása nagyon meggyőző volt. Minden súlycsoportban jelen voltak külföldi versenyzők is, akik közül sokan már ebben a korosztályban is képzettek technikailag és erősek fizikailag. 

Mind a négyen nagyon jól álltak hozzá a versenyhez, nem láttuk, hogy a tömeg, a verseny nagysága összetörte volna őket, ami nekünk már fél sikert jelentett, hiszen még nagyon elején vagyunk a versenyzői pályafutásuknak.

Levi és Gyurka pont erős és okos küzdelmekkel mind ketten a dobogó 3. fokára állhattak fel. Áronnak is volt három, Zsófinak is két meccse így mi nagyon elégedettek voltunk mind a 4 kicsi teljesítményével.

Szeretnénk mindenkinek megköszönni a terem bepakolásánál illetve a verseny egész napos lebonyolításánál nyújtott segítségeteket!

 

 


vissza