hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2014.11.29.
II. Gankaku- Óbudai Kupa Kovács Margó Emlékverseny

Egyesületünk 42 fővel képviseltette magát ezen a versenyen és az összesített eredménylistán, egyesületünk a 3. helyen végzett a csapatok között.
Két céllal indítottunk el a gyerekeket. Voltak, akiket azért, mert motivációra volt szükségük, voltak akiket azért, hogy gyakoroljanak, mert  egy héttel később részt vettek a Shito Ryu Open Karate Világ Kupán. A kicsikkel abban maradtunk, hogy akik jól teljesítenek ezen a versenyen, elindulhatnak a Világ Kupán.
A verseny nagyon jól indult, szivacs kumitéseink sorba nyerték meccseiket és ahhoz képest, hogy még csak 2 hónapja foglalkozunk mélyebben a küzdelem alapjaival, kivétel nélkül mindenki nagyon jól teljesített.
Sokan indultak, katában is majd jöttek a küzdelmek. Ezen a versenyen fel tudtuk mérni az erősségeinket, a hogy min kell dolgoznunk a jövőben, de összességében, mindenki helyt állt és hozta, ami elvárható volt t őle.


Szivacs kumite eredmények:

  1. helyezést ért el: Reininger Márton, Fábián-Nagy Vencel
  2. helyezést ért el : Tatár Mátyás, Stark Alex, Kardos Bálint
  3. helyezést ért el: Weiner Dániel

Kata versenyszámban a következő helyezések születtek:

  1. helyezés: Madaras Dorina
  2. helyezés: Muszka Levente, Molnár virág, Zombori Heni
  3. helyezés: Rácz Jázmin, Ráthonyi Lili, Mike Lili, Vaszary-Maklári Lilla, Kapolyi Dömötör

Kumitében :

  1. hely: Kóczé Krisztofer, Kovács György, Tóth Zsófia, Magnucz Dalma
  2. hely: Barczai Mátyás, Istovics Ádám, Szilagyi Bence, Bódi Levente, Kapolyi Baltazár, Vaszary-Maklári Lilla, Horváth Bence, Keszler Ábel, Molnár Dorottya, Pálfi Klementina
  3. hely: Muszka Levente, Vaszary-Maklári Kristóf, Dévényi Bence, Péter Kristóf, Keller Marci, Balogh Lilla, Madaras Dorina, Mike Lili, Molnár Virág, Monoki János, Sebők Áron, Zombori Heni, Ráthonyi Lilla, Magnucz Rita, Szkokán Levente

Kihon Kumitében Zombori Heni-Kapolyi Dömötör páros III. helyezést ért el.

 

 


vissza