hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2014.12.07.
OPEN SHITO RYU VILÁG KUPA ÉS SZEMINÁRIUM

Budaörsi Városi Sportcsarnok adott otthont  a Karate Világ Kupának, ahol csapatunk szép eredményeket és egy arany és kettő bronzérmet szerzett.
Hosszú hétvégét tudhatunk magunk mögött, de összességében nagyon jól sikerült. Pénteken a versenyzői csoport egy edzésen vehetett részt, amit S.Kovács Ádám és Nishimura japán mester vezetett le. Nagyon élvezte mindenki, már ott jelezték, hogy jönnek a vasárnapi edzésre is.

Szombaton 13-an léptek tatamira Egyesületünkből. A kicsikért aggódtunk, mert nem indultak még ekkora versenyen, de nagyon jól vették az akadályt. Elsőnek a legkisebbek, Kóczé Krisztofer, Dévényi Bence, Keller Marci, Istovics Ádám lépett tatamira. Bence volt az első, aki felvette a kesztyűt. Nagyon tetszett, amit csinált és csak hajszálon múlt, hogy nem ő ment tovább. Elkeseredésre semmi okunk nem volt, mert amit csinált az nagyon jó volt. Keller Marci, Istovics Ádám is magabiztosan vette az első akadályt és nyerték meccsüket, de sajnos a második körben mindketten kikaptak. Krisztofer magabiztosan menetelt előre, meg sem állt a döntőig, amit 3:2 arányban meg is nyert.  Picivel később lépett tatamira Szilagyi Bencénk, akinek az első meccsén megbotlott és nagyon csúnyán megzúzódott a lába. Ennek ellenére kiállt a bronzmeccsre és hősiesen végig harcolta, de sajnos nem sikerült nyernie. Elégedettek voltunk velük, nagyon ügyesek voltak.

Jöttek a nagyobb fiaink, Levi,  Áron és Balta, sajnos ők nem értek el helyezést. Majd egy súlycsoporttal feljebb következett Gyurka, aki első meccsén kikapott a bronzmeccset nyerte így 3. lett a versenyen.

A fiúk után következett Zsófi, aki első meccsét elvesztette, majd a bronzmeccsen nagyon magabiztosan verte ellenfelét, így 3. lett.

Indult még a versenyen Klemi, Dóri, és Dalma. Mivel mind hárman nagyon sokat segítettek a szervezésben ezért mire a tatamira kerültek már elég fáradtak voltak. Ez látszott a teljesítményükön is, mind 3—an kikaptak az első meccsükön. Dalma ellenfele a döntőbe jutott, így kapott egy lehetőséget vigaszágon, de ott ellenfele győzedelmeskedett.


Köszönjük, mindenkinek a rengeteg segítséget, minden szervező nagyon ügyesen dolgozott!

 

 


vissza