hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2015.10.10.
IJKA NYÍLT ORSZÁGOS STÍLUS BAJNOKSÁG OROSZLÁNY

Az előre beütemezett programunkba nem szerepelt ez a verseny, de végül úgy döntöttünk, hogy elindítjuk azokat a versenyzőinket, akik előzőleg nem tudtak indulni Bátaszéken, vagy nem úgy sikerült nekik, ahogy azt elvárták maguktól.
Ennek az utazásnak is kisbusszal vágtunk neki, így 7 versenyzővel, nagyon jó hangulatban érkeztünk meg Oroszlányba. Az első versenyszámunk a 8-9 éves kategória volt, ahol 2 versenyzőnk Vaszary-Maklári Kristóf és Dévényi Bence jutott a döntőbe.  Ezt a „csatát” most Bence nyerte, de Kristóf végig nagyon összeszedetten és szép pontokat gyűjtve versenyzett.

Következett a verseny legnépesebb kategóriája, a 10-11 éves fiú kumite, ahol 26-an kezdték meg a versenyzést. Sajnos nem volt súlycsoportbontás és vigaszág sem, így 5 versenyzőnk volt ugyanabban a kategóriában. Ez a felosztás nem kedvezett a versenyzőinknek, de nem volt mit tenni, fel kellett venni a harcot mindenkivel.

Szilagyi Bence nagyon szépen menetelt és csak a 3 meccset vesztette el bírói döntéssel. Ugyanez volt a helyzet Monoki Janóval, szintén a 3. körben kapott ki bírói döntéssel.
Fontána Máté szintén bírói döntéssel kapott ki.  Keller Marci és Gajdos Botond sajnos kiesett az első körben. Így ezt a kategóriát helyezés nélkül zártuk, de nem baj, levontuk az újabb következtetéseinket és hétfőtől folytatjuk a munkát, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani a hibákat!


 

 


vissza