hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2017.09.28.
GOJU-KAI VILÁGBAJNOKSÁG

2017. szeptember 25- okt. 1. között Vancouverben megrendezésre került 7.Goju-Kai Világbajnokságon vettünk részt. Fontos állomás volt ez a verseny nekünk is és a versenyzőinknek is.
Először hagytuk el Európát velük és először végeztünk el ennyire tudatos és nagyon komoly felkészülést verseny előtt. A verseny előtt álmodni sem mertünk ilyen eredményekről, mint amik a 4 napos verseny alatt születtek.

11 versenyzővel utaztunk ki, a következő eredmények születtek: 2 aranyérem, 4 ezüstérem, 6 bronzérem. Minden versenyzőnk pontosan tudta, miért utaztunk ki és fiatal korul ellenére, nagyon komolyan vették a verseny minden pillanatát. Többször elmondtuk nekik, hogy ezen a versenyen, az a cél, hogy mindent adjanak ki magukból. Keményen edzettek, aminek meg kellett lennie az eredménynek. Mi abban, hiszünk, hogy ha a munka el van végezve, akkor az eredmények is jönni fognak. Versenyzőink így is álltak fel. Ettől az úttól azt kaptuk, amit reméltünk, összekovácsolódott a csapat, életre szóló élményeket kaptunk és visszacsatolást kaptak, ha valamit nagyon akarnak és megdolgoznak érte, akkor meg is lesz az eredménye.

A 7 th Goju-Kai Világbajnokságon a következő eredménynek születtek:

Aranyérmes lett:
Dévényi Bence, Molnár Virág

Ezüstérmes lett:
Magnucz Dalma (felnőtt) Keller Balázs, Keller Márton, Olajos Marcell

Bronzérmes lett:
Keller Balázs (formagyakorlat), Istovics Ádám, Barczai Mátyás,Szilágyi Bence, Magnucz Dalma (U21), Magnucz Dalma (felnőtt csapat)


 

 


vissza