hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2019.10.11-12.
POLISH OPEN

Lengyelországban rendezték meg a kvalifikációs versenysorozat 3. fordulóját. 2371 versenyző, 210 klub adta le a nevezését erre a megmérettetésre.
Ezúttal nagyobb versenyzői csapat egy része ment csak ki a Polish Openre, a másik fele itthon maradt és a Diákolimpián állt tatamira. Fontos állomása volt a Polish Open a felkészülésünkben, hiszen Szilágyi Bence és Istovics Ádám utolsó versenye volt a Világbajnokság előtt. Szerettük volna, ha mind ketten tudnak köröket menni, hiszen kellett a rutin szerzéshez, illetve muszáj volt látnunk, hogy min kell dolgoznunk az utolsó héten, indulás előtt.

Bence egész versenyen nagyon jó formát mutatott és 6 magabiztos meccs után a dobogó 3. fokára állhatott fel. Reméljük, hogy a formát sikerül megtartanunk és ugyanezt tovább tudjuk vinni a Világbajnokságra.
Ádám sokkal jobb formát mutatott, mint eddig, reméljük nála is elindult a felfelé vezető ív, és a Világbajnokságra kerül jó formába.

Többi versenyzőnknek sajnos nem sikerült az éremszerzés, de hátra van még 2 kvalifikációs verseny, és még semmi nem dőlt el egyik súlycsoportban sem. Szóval, az edzések folytatódnak, még sok munka vár ránk.

Gratulálunk és köszönjük a segítséget Dalmának!


 

 


vissza