2011.02.28.
KARATÉS FARSANGI BULI

Csapatunknak a Számítástechnikai Általános Iskolában szerveztük meg első farsangi buliját. A hangulat ismét nagyon jó volt, a gyerekek gyorsan belekezdtek a felhőtlen bulizásba, amiben nagy segítségünkre volt a decemberi bulin nagyon jól keverő DJ. Sono.

A délutánt egy kis tánccal kezdtük, majd mire megérkezett mindenki, elkezdődött a jelmezverseny. Mivel ismételten nagyon sokan voltunk így 3 kategóriában hirdettük ki a legjobb ill. legötletesebb jelmezeseket. Külön kategóriában díjaztuk azokat a csoportokat, akik egy kisebb produkcióval készültek.

Találkozhattunk ezen az estén Ninjákkal, szellemekkel, Darthwaderrel, Sheriffel, Pilotakeksszel, Lottóval, Legóval, hercegnőkkel, macival, toronyórával és számos sok- sok érdekes jelmezzel. A kicsik talán már nem voltak annyira megilletődve, mintha gyorsabban feloldódtak volna. Ez lehetett a jelmeznek köszönhető, de mi inkább abban reménykedünk, hogy elkezd a csapatunk egységgé válni. Jó volt látni, hogy ezúttal a felnőttek is komolyabban vették a feladatot, hiszen a farsangok mégis csak a jelmezekről szólnak. Így találkozhattunk, ezen az estén Piroskával, Pochahontassal az Indián lánnyal, és az Orczy kalandparkból letépett Kis Virággal. Ezúttal is kitett magáért Reni, aki egy Udvari Bolond bőrébe bújva egész este szórakoztatott mindenkit. Jó udvarmester lévén, táncolt a gyerekekkel, majd megkereste Fenyő Miklós ismert zenéjének köszönhetően az est Limbó királyát. Most is majdnem mindenki a végéig maradt, ami bizonyíték volt arra, hogy mindenki jól érezte magát.

hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza