2012.01.12.
REMEK  HANGULATÚ  BULI

Január 6-án tartottuk egyesületi újévi bulinkat, ami szerintünk az eddigi legjobb volt. Sok új arcot láttunk, ami mindig külön öröm számunkra.

DJ terén hűek maradtunk Gyurihoz, aki már ismervén a gyerekek ízlését, összeállította az est zenéit. Később segítőkre is akadt Kutas Bélus és Zsoldos Matyi személyében.
Fél 6-ra már megérkezett mindenki, beindult a zene, gyerekek szinte azonnal elkezdtek felnőtteket meghazudtoló módon táncolni. Renivel és Fruzsival készültünk kis feladatokkal, hogy színesebbé tegyük az estét mindenki számára. Próbáltunk olyanokat kitalálni, amiben a vállalkozó kedvű szülők is részt tudnak venni.

Az első feladatot csapatokra bontva kellett megoldani, külön lány és fiú gyerek csoportban, hogy egy kört alkossanak és úgy kellett leülniük a mögöttük álló térdére, hogy sehol ne essen össze a „szék”, majd amikor ez sikerült, akkor az egész csoportnak magasba kellett tennie a kezét. A gyerekek sikeresen megoldották a dolgot és ezek után kellett a szülőknek is bebizonyítani, hogy ilyet ők is tudnak. Néhány vicces helyzet alakult ki ebből, de végül is sikeres volt minden csapat!

Számomra az egyik kedvenc feladat a gofri evés volt. Párba kellett állni, az egyik tartotta kis tányéron a jól meghabozott gofrit, a másiknak kéz segítsége nélkül kellett megenni, természetesen minél gyorsabban. Hamar kiderült ki szereti a legjobban a hasát a csapatban! Szinte kivétel nélkül mindenkinek a haján is tejszínhab volt, szerencsére sikerült megörökítenünk egy-két vicces képet!

A kötelező feladat után, megint a táncé volt a főszerep, Gyuri sorra keverte a gyerekek által kért mai slágereket. Ahogy ment az idő a buliban, egyre többen kérdezték, hogy " ugye lesz limbó" ?! Ennek a kérésnek ellenállni nem lehetett, így gyorsan kettéosztottuk a csapatot és elkezdődött a limbó „király”, és „királynő” választás. Ha a gyerekeken múlott volna, akkor még mindig ott lennénk és limbóznánk, azt hiszem ez a program a Takara-Hanami bulik elengedhetetlen kelléke lett. Mikor a játék abbamaradt, pihenésképpen megint táncoltak, voltak akik, le sem tudtak állni. Így az utolsó feladat is ehhez volt köthető. Ez pedig a seprűadogatós játék volt. Akinek még volt kedve játszani, azzal gyorsan kört alkottunk. Kaptak egy seprűt, ami a zene alatt folyamatosan járt kézről- kézre. Mikor a zene megállt, aki épp a seprűt fogja, sajnos kiesett.
Az utolsó játék után, kérhettek még egy-két számot zárásképpen, aztán lassan lehalkult a zene, felkapcsoltuk a villanyt és az ott maradt kis csapattal gyorsan kitakarítottuk a helységet. Közben jó volt hallani a gyerekektől, ez volt „életük legjobb bulija” meg, hogy „hú, alig várja a következőt” mondatokat, ami visszajelzés volt arra, amit mi is éreztünk. Ez egy végig jó hangulatú, vidám buli volt, szerintünk az eddigi legjobb!

T.B.


hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza