hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2019.12.18.
ADOMÁNYOZÁS

KÖSZÖNJÜK!
Köszönjük, hogy idén is nagyon sokan támogattátok, hogy hátrányos helyzetű családoknak tudjunk segíteni az ünnepek előtt. Rengeteg adomány érkezett Tőletek, amivel óriási segítséget szereztünk a családoknak valamint a személyes ajándékokkal hatalmas boldogságot szereztünk a gyermekeknek!
Köszönjük a Master-Mester Kft-nek a segítséget a szállításban, valamint a játékokat a Játéktenger Kft-nek!

Szerdán utaztunk Bátonyterenyére a Tanodának ahova rengeteg ruhát, játékot, könyvet vittünk, amit sok hátrányos helyzetű családnak juttatnak el.

Idén kettő családhoz mentünk el személyesen Lucfalvára, ahol egy háromgyermekes és egy kilencgyermekes családhoz vittünk élelmiszereket, tisztítószereket, ruhákat, játékokat és személyes ajándékokat. Majd utána Mátraverebélyen 5 családhoz juttattuk el személyesen az adományokat.

Amikor találkoztunk azokkal a családokkal, akiknél tavaly voltunk akkor ismét tudtuk, hogy a nekünk természetesnek tűnő dolgok, másoknak egy-egy csodát jelent. Tavalyhoz képest sajnos nem változott a helyzetük, nem lett könnyebb a családok élete. A három kislánynál, akik 16nm-es szobában élnek már áram sem volt, a nagycsaládnál pedig anyuka iker gyerekekkel volt várandós. (Az ikrek csütörtök hajnalban megszülettek, mindenki jól van) Mégis amikor találkoztunk velük, akkor örömöt és boldogságot láttunk a gyerekek arcán és ennek következtében a szülőkön is egy kisebb fajta boldogságot láttunk, ahogy nézték a gyerekeiket, hogy mennyire fel vannak dobódva az ajándékoktól.

NAGYON KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGETEKET!


 

 


vissza