hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2022.02.28.
ÁLLATOTTHON ADOMÁNYOZÁS - KÖSZÖNJÜK AZ ADOMÁNYOKAT!!!

Akik ismernek minket, tudjátok, hogy minden vben szervezünk adománygyűjtést családok részére. Fontosnak tartjuk, hogy a sport oktatásán kívül emberi értékeket is közvetítsünk tanítványaink felé. A gyűjtésbe bevonunk Titeket, családokat, ezzel is megmutatva azt, hogy összefogással mennyi mindenre lehet képes egy közösség.

Ebben a levélben is egy adománygyűjtésre kérnénk fel Titeket, de ezúttal egy állatotthonnak szeretnénk veletek közösen segíteni. Az adományokat személyesen fogjuk elvinni az állatotthonnak.

Mindketten nagyon szeretjük a kutyákat, fontos szerepet is töltenek be az életünkbe. Mivel a mi életünkben fontosak, így edzőtáborok alkalmával visszük magunkkal őket és arra a pár napra csapatunk tagjaivá válnak. Bodzi kutya (szálkásszőrű tacsi) és Mafi kutya (shar pei) az évek alatt nagyon sok vicces, boldog pillanatot okoztak nem csak nekünk, hanem tanítványainknak is.

Sok állatmenhely megnézését követően, választásunk a Szent Ferenc Állatotthon Alapítványra esett. Nagyon örültek a megkeresésünknek, mi pedig annak, hogy segíteni tudunk nekik és az ott lakó kis négylábú szőrmókoknak.

30 éve foglalkoznak állatok befogadásával, ideiglenes illetve állandó gazdi kereséssel. Jelenleg 120 kutyáról gondoskodnak a tanyájukon, ahol az állatok szabadon vannak.

Hálásak vagyunk, hogy támogattátok a kezdeményezésünket és KÖZÖSEN segíteni tudtunk ismét!

Vasárnap Inárcsra utaztunk a Szent Ferenc Állatotthonba, ahova a csapat által összegyűjtött adományokat adtuk át. Nagyon örültek a támogatásotoknak. 30 éve foglalkoznak állatok befogadásával, ideiglenes illetve állandó gazdi kereséssel. Jelenleg 120 kutyáról gondoskodnak a tanyájukon, ahol az állatok szabadon vannak


 

 


vissza