2013.07.05.
NYÁRI  EDZŐTÁBOR

Ebben az évben nem csak helyszínt váltottunk, de a tábor felépítésében is változtatást eszközöltünk, mivel idén már 130 fő jelentkezett klubbunkból. Ezúttal a szigetszentmártoni tábor adott otthont edzőtáborunknak.

nagyítás

Idén nagyon sok 5-6 éves első táboros tanítványunk jelentkezett, ezért döntöttünk úgy, hogy őket mindenképp külön fogjuk táboroztatni. Jól tudjuk, hogy milyen jelentősége van az első táboros élményeknek, mindenképp szerettünk volna nagyobb figyelmet fordítani a kisebb korosztályra. Így a tábor első négy napját a kisebbekkel, míg a következő 5 napot a nagyobbakkal töltöttük.

A karate edzéseken kívül, aminek fő célja a sikeres övvizsga volt, sok-sok érdekes programmal készültünk. Aki nem akart egész nap mozogni, az eltölthette az idejét különböző kézműves programokkal is. Készítettünk gyöngykarkötőt, festettünk gipszet valamint deszkákra kandzsit. Számos csapatépítő programunk volt, számháború, akadály verseny, vizipisztolycsata mellett természetesen a legnépszerűbb idén is az éjszakai cukorka keresés volt. Minden évben megállapítjuk, hogy az esti diavetítős mesét egyik korosztály sem tudja megunni, minden alkalommal a legnagyobb szoba is zsúfolásig megtelt.

Idén először támogatta táborunkat a XIII. Kerületi Önkormányzat.

hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza