2011.03.06.
SOK-SOK ÉREM A KODOMO KUPÁRÓL

Kisebb csapattal vettünk részt a 12. Kodomo Kupán, amely egy meghívásos gyermek karate bajnokság, ahol a kata és kumite versenyszámok mellett kifejezetten kezdő versenyzőknek shikodachi, kihon és szivacskumite is van. Tanítványaink nagyon szépen helyt álltak és sok-sok érmet nyertek.

A legkisebbekeket még mindig shikodachi és szivacskumite kategóriákban neveztük, míg a lányokat először indítottuk kumitében, ahol számunkra az elsődleges dolog az volt, hogy megnézzük mennyire tudnak helyt állni ebben a kategóriában. A lányok a vártnál jobban szerepeltek, mivel azon felül hogy egyáltalán nem ijedtek meg a feladattól és bátran harcoltak, néha még a náluk sokkal rutinosabb ellenfelek ellen is, mégis nem csak a hozzáállásuk volt rendkívüli és harcias, hanem viszonylag sok pontot tudtak csinálni és nem csak testre ütésekkel, hanem már 3 pontot érő rúgásokat is tudtak érvényesíteni.

Eredményeink:

Shikodachi versenyszámban 2. helyen végzett Borbély Bence, Liam Rose és Kapolyi Dömötör, 3. helyezett lett Kovács Gyurka és Majer Levente.

Kihon kategóriában Szécsi Julika ezüst érmet nyert.

Katában 2. lett Kiss Zsófia és 3. helyen végzett Jámbor Patrícia.

Szivacs kumite aranyérmese Kovács Gyurka, Majer Levente, Ijjas Adrienn, Molnár Dorottya és Szécsi Julika, ezüstérmese Szécsi Marcell, Kapolyi Dömötör, Fehér Olivér, Ijjas Attila és Papp Péter, bronzérmese Liam Rose, Borbély Bence, Gut Csanád Koppány, Kapolyi Baltazár, Kapolyi Bendegúz, Fehér Eduárd, Vass Tamás és Boncz Tünde lett.

Kumite kategóriában 1. helyen Tóth Zsófia, Tóth László és Kutas Béla, 2. helyen Keszler Benjamin, Jámbor Patrícia és Kiss Zsófia, 3. helyen Sugár Márton végzett.

Gratulálunk minden versenyzőnek, és köszönjük a szülők szurkolását!

Sz.R.

hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza