hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2014.11.22.
XIX. HUNGARIAN TATAMI KARATE CUP

Egyesületünk az AC-Sinus Sportegyesülettel együtt szervezte meg a 19. Hungarian Tatami Karate Kupát a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban. 
A versenyen 550 versenyző vett részt 65 sportegyesületből. Idén 33 külföldi csapat érkezett Romániából, Horvátországból, Marokkóból, Belgiumból, Oroszországból, Angliából, Ausztriából, Szlovákiából, Svájcból és Boszniából.

Évről-évre megjelennek új klubok, új országokból. Ezúttal Svájcból, Marokkóból és Belgiumból érkeztek nemzetközi porondon is nagyon eredményes versenyzők.

Ez a verseny több szempontból jelentett kihívást. Új helyszín, nagyrészt új rendezői gárda állt fel.

Ezen a versenyen kis csapatunk minden eddiginél nagyobb létszámban képviseltette magát, de ezúttal a szervezői oldalon. Csapatunk nagyjai, valamint néhány anyuka és apuka bebizonyították, hogy minden szempontból számíthatunk rájuk. Sokan olyan oldalukat mutatták, meg amit még mi sem ismertünk. Mindenki kivétel nélkül felelősségteljesen látta el a rá bízott feladatkört.

Ez a verseny most nem az érmekben mért eredményességről szólt, hanem csapatként együtt működve, néha a másiknak segítve dolgoztak egy célért, hogy olyan versenyt szervezzünk, amiről mindenki elégedetten távozik.

 

 


vissza