hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2015.11.06.
DIÁKOLIMPIA SZIGETSZENTMIKLÓS

A Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban a XX. Diákolimpiát. Kis létszámmal, de annál nagyobb elszántsággal vágtunk neki a versenynek. Egy komoly bemelegítést követően, testben, fejben mindenki készen állt a versenyzésre.
Elsőként a kicsik, Olajos Marcell, Dévényi Bence, és Kóczé Krisztofer lépett tatamira. A fiúk sorra meneteltek előre, annyira, hogy Bence döntőbe jutott, míg Marci és Krisztofer egymás ellen mentek a bronzéremért. A végeredmény, Bence második, Krisztofer harmadik, Marci pedig ötödik helyezést ért el ebben a kategóriában. Nagyon jól küzdöttek, mind a hárman, élmény volt bent ülni mögöttük az edzői székben.

Ezután Sebők Áron kategóriája következett. Ismét azzal az ellenféllel kezdtünk, akivel idén harmadszor. Ugyan kikaptunk, de ezúttal sokkal nehezebb dolga volt ellenfelének Áronnal, aki kikapott a döntőbe jutásért így nem tudtunk menni vigaszágon sem.

A következő kategóriában Istovics Ádám kezdte meg versenyzését. Ádámmal nagyon sokat dolgozunk, koncentrációban nagyon sokat fejlődtünk. Ez most is látszott rajta, és bár mindkét meccsét elvesztette, mi mégis elégedettek voltunk küzdelmeivel. Végig koncentráltan és nagyon fegyelmezetten küzdött.  Ebben a kategóriában Ádám idén debütált és ez sajnos most még szembetűnő is. Ellenfelei idősebbek, így erősebbek is és egyelőre tapasztaltabbak. De mi bízunk Ádámban és a munkánkban, biztosak vagyunk benne, hogy eljön még Ádi ideje.

A nap utolsó versenyzője Magnucz Dalma volt. Dalmától külön kértük, hogy a versenyen semmi mással nem foglalkozhat csak azzal, hogy Reni milyen taktikát állít fel neki és azt végre tudja hajtani. Kint álltam a siáe szélén és azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon szerettem, amit ők ketten csináltak. Végig nagyon jól együttműködve, meccsről-meccsre jobb és jobb formába lendülve Dalma 4 meccset nyerve a dobogó legfelső fokára álhatott fel.

Mi a versenyt pozitívan zártuk, bár még nagyon sok munka vár ránk, de szerintünk jó úton haladunk.


 

 


vissza