hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2016.09.17-18.
XIX. BUDAPEST OPEN

Szeptember harmadik hétvégéjén rendezték meg a XIX. Budapest Opent. Ezúttal a nevezések csúcsot döntöttek, hiszen 33 országból, több mint 1000 versenyző állt tatamira a 2 nap alatt. Dalma egyéniben bronzérmet, csapatban pedig ezüstérmet szerzett.
Egyesületünket 2 versenyző képviselte, Magnucz Dalma, és Horváth Bence. Dalma kategóriája szombaton, Bencéé vasárnap délután zajlott.

Tudtuk, hogy a junior és kadet korosztály már nem lesz egyszerű, de mindenképp ki akarták próbálni magukat, egy erősebb nemzetközi mezőnyben is.

Dalma első meccsén egy román lánnyal küzdött. 2:1 –re kaptunk ki, de ha az elején picit bátrabban állunk oda akkor akár meg is lehetett volna ez a meccs is.  A második meccsen már sokkal magabiztosabban küzdőtt, ez látszott a pont arányokon is, hiszen 3:0 lett az eredmény és ezzel meglett a bronzérem.

Bence kategóriája vasárnap délután került megrendezésre. Népes erős mezőny volt a  kadet -70 kg. Egy ukrán versenyzővel kerültünk össze az első meccsen. Meglepően gyors volt, és rendszerint meglepett minket a beugrálós kizami tsukiaival, így sajnos simán kikaptunk. Ellenfelünknek nem sikerült a döntőbe jutás, így a vigaszágról sajnos lemaradtunk.


 

 


vissza