hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2016.09.24.
CIKÁDOR KUPA – SZEKSZÁRD

Zágrábi verseny után úgy éreztük mennünk kell versenyezni, ezért következő úti célunk Szekszárd volt, ahol is a XIII. Cikádor Kupa került megrendezésre.
13 versenyzővel képviseltettük magunkat.  A kumite versenyszámokat a legkisebbekkel kezdték, így egyesületünkből Keller Balázs lépett először tatamira. Lehengerlően kezdte a menetelést, hiszen az első meccset 8:0-ra nyerte meg. A második meccs már jóval kiegyenlítettebbre sikerült, ahol is a végén 1:0-ra kikaptunk. Bazsi így 2. helyen zárt.

A következő kategória a 10-11 éves korcsoport volt, ahol is a -40 kg-ban, egyesületünkből 5 versenyző lépett tatamira, név szerint Olajos Marcell, Dévényi Bence, Kóczé Krisztofer, Péter Kristóf és Istovics Ádám. Mindannyian nagyon jól szerepeltek, egymás után nyeregették meccseiket.  

A döntőben Kóczé Krisztofer és Istovics Ádám küzdött meg az arany éremért. Olajos Marci 5. helyen zárt, miután szoros küzdelemben de elvesztettük a bronzmeccset.

Következtek a lányok, ők is mind hárman egy súlycsoportban indultak. Lilla, és Lili sajnos nem tudtak meccset nyerni, Virág borzéremmel zárta versenyzését.

Következtek a nagyok, Horváth Bence és Magnucz Dalma. Mindketten nehéz és harcias meccseket vívtak, és mind ketten a dobogó 3. fokára állhattak fel.

Eredmények:

6-7 éves kategória: Keller Balázs 2. hely

10-11 éves kategória: Kóczé Krisztofer 1. hely, Istovics Ádám 2. hely

10-11 éves lány : Molnár Virág 3. hely

Horváth Bence junior -76 kg: 3. hely

Magnucz Dalma junior : 3. hely

Gratulálunk Mindenkinek!


 

 


vissza