hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2016.11.05.
SOK-SOK ÉREM A DIÁKOLIMPIÁRÓL

Szigetszentmiklóson került megrendezésre a XXI. Diákolimpia. Egyesületünket 13 versenyző képviselte ezen a napon.
A versenyt az őszi szünetben egy 3 napos intenzív tábor előzte meg, ahol napi 2 edzéssel próbáltunk ráhangolódni a soron következő megmérettetésre. Úgy éreztük, hogy a felkészülésünk jó sikerült, kíváncsian vártuk a verseny napját, hogy ez hogy fog megmutatkozni eredmény szempontjából.

A versenyt a legkisebbekkel kezdték, így Tőlünk Keller Balázs lépett először tatamira. Bazsi nagyon magabiztosan hozta sorba minden meccsét, így Miskolc után megint a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Következett a verseny egyik legsűrűbb kor-és súlycsoportja a 10-11 éves -40 kg. 6 versenyzőnk indult itt, reménykedtünk benne, hogy ki tudják hozni magukból a maximumot.  Versenyzőink, mind nagyszerűen küzdöttek aznap, sorra nyerték a meccseiket. Tökéletes összhang volt köztünk is és mind a 6 versenyzőnkkel is. Végül a döntőbe Olajos Marcell és Kóczé Krisztofer jutott, a 3 helyért az egyik ágon Barczai Matyi küzdött, de sajnos bírói döntéssel alul maradtunk, a másik ágon pedig Dévényi Bence és Istovics Ádám meccse döntötte el a bronzérem sorsát. Végül Bence állhatott fel a dobogó 3. fokára. Ebben a súlycsoportban versenyzett még Keller Marci is, aki Olajos Marcitól kapott ki egy nyert meccs után.

Mike Lili és Vaszary –Maklári Lilla
a 10-11 éves -40 kgban sorakoztak fel. Mind ketten kikaptak az első körben és sajnos nem jutottak vigaszágra sem. Molnár Virág, a 10-11 éves -34 kg kategóriában nagyon szépen küzdött, végre olyan hozzá állást láttunk Tőle, amit már egy jó ideje hiányoltunk a versenyeken. 3. helyezést ért el ugyan, de ez most lehetett volna sokkal fényesebb, ha még egy picit erőszakosabb a küzdőtéren.

Szilagyi Bencénk
, most váltott korcsoportot, így ő már 12-13 évesek között indult. Sejtettük, hogy ez a korosztály még erős lesz nekünk, de így is nagyon szépen helyt állt.
Késő délután kerültek sorra a kadet-junior korosztály súlycsoportjai. Magnucz Dalma és Horváth Bence egy időben léptek tatamira. Sajnos, most egyiküknek sem úgy ment, mint ahogy elvárható lett volna, de így  is Bence bronzéremért kapott ki, Dalma pedig 3. helyezést ért el.

Gratulálunk minden versenyzőnknek!


 

 


vissza