hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

2018.12.14-16.
KARATE 1 YOUTH LEAGUE – CAORLE OLASZORSZÁG

2018.12.14-16 között rendezték meg az olaszországi Caorle-ben a Karate 1 Youth League utolsó állomását. A Karate 1 Youth League- a World Karate Federation által szervezett verseny sorozat, melyen a 12-13, Kadet és junior korú versenyzők vesznek részt.
Maga a verseny minden körülményében hasonlít a WKF által szervezett felnőtt versenyekhez, így már az U 14-es kategória is szokhatja ezt a kiélezett versenyhelyzetet. 
Egyesületünkből 8 versenyzővel léptünk tatamira. Versenyzőink ekkora versenyen még nem küzdöttek soha, így mi is kíváncsiak voltunk, arra, hogy álljuk meg a helyünket egy ekkor mezőnyben. 

Carorle-ban 67 ország, 610 klub, 2650 versenyzője lépett tatamira. Versenyzőink jól vették, az akadályokat, nagyon fontos következtetéseket tudtunk levonni minden egyes meccs után. 

Külön öröm volt számunkra, hogy Kóczé Krisztofer az U14 +55 kg-osok mezőnyében 7. helyen végzett. Krisztofernek is ez volt az első ilyen megmérettetése, de végig nagyon magabiztosan versenyzett és nagyon kevésen múlt a bronz meccs.


 

 


vissza