2012.01.28.
SIKERES GOJU ÖVVIZSGA

Tanítványaink január 26-án sikeres övvizsgát tettek a Ferencvárosi Művelődési Házban, Rebicek Gerd shihan előtt. Sokat készültünk a gyerekekkel és végül mindenki meg tudta mutatni a legjobb tudása szerint, amit ebben a félévben tanult.

A megmérettetés a 10. és 9. kyura vizsgázókkal kezdődött, akik közül külön kiemelném a legkisebbek teljesítményét, mert nekik minden bátorságukra szükségük volt ahhoz, hogy kiálljanak a Shihan és a sok-sok szülő elé, ahol nagyon ügyesen be is tudták mutatni azokat az ütéseket, védéseket, rúgásokat és állásokat amiket eddig tanultak.

10. kyu fokozatot szereztek, és így megkapták az első csíkot a fehér övükre:
Berki Dorka, Bodnár Bálint, Dinyési Barnabás, Domanovics Roland, Horváth Benedek, Istovics Ádám, Jurecska Rajmund, Kurucz Kristóf, Lakos Áron, Lakos Viktor, Nagy László, Nemerey Regő, Péter Kristóf, Szita-Bellemin Zalán, Tóth Gergő és Vékony Milán.

9. kyu fokozatot szereztek, és így kettő citromsárga csík lett a fehér övükön:
Andriska Balázs, Bodnár Móni, Bodó Levente, Bogáncs Gergő, Canisinos Valentina, Canisinos Xiomara, Egyed Balázs, Funtig Zoltán, Hajdú Mihály, Hevér Adél, Keszler Áron, Kollár Alexandra, Magyar Márk, Mészáros Márk, Rácz Jázmin, Simon Eszter, Siska Fanni, Viszoki Balázs és Zakály Fruzsina.

Sikeres vizsgát tettek 8. kyura, így megkapták a harmadik csíkot az övükre:
Gerebenics Berci, Bódi Levente, Csikós Anna, Hajdú Zsombor, Horváth Ádám, Hotea Dávid, Jámbor András, Nagy Ágoston és Ráthonyi Lilla.

Nagy-nagy örömre, lettek újabb citromsárga öves tanítványaink is, akikkel külön edzésen is készültünk, mivel az Ő vizsgájukon már kicsit összetettebb kombinációk, valamint páros feladatok is szerepeltek és emellett még két új katát is meg kellett tanulniuk, nem is beszélve a szabad küzdelmekről. Legújabb citromsárga öves tanítványaink, azaz 7. kyusok: Boncz Tünde, Dénes András, Horpáczky Krisztina, Kis Flóra, Kiss Zsófia, Misefay Péter, Rákoskerti Gyuri, Regenye András és Turi Daniella.

Gratulálunk a vizsgázóknak és köszönjük a szülők támogatását!

Sz. R.


hírek karate edzés övvizsga galéria letöltés linkek kapcsolat
aktuális vizsga tábor
egyéb
versenyek

 

 


vissza